English
Til startside

Advisory Board

Formålet med Legaris’ Advisory Board er

    • at være sparringspartner for firmaet
    • at medvirke til, at firmaet udvikler sig og holder fokus på kundernes behov
    • at bevare en tæt tilknytning til virksomhedsjurister, som ved, hvad der rører sig i virksomhederne og i advokatbranchen.

 

Legaris’ advisory board består af:

jon iversenJon Iversen, Chefjurist i Københavns Lufthavne A/S

Jon Iversen er uddannet jurist ved Aarhus Universitet, var advokat i Bech-Bruun og har endvidere en LL.M. fra Vrije Universiteit Brussel i Belgien og en MBA fra INSEAD i Singapore/Frankrig. 

Jon har udgivet to bøger om Legal Risk Management for private virksomheder (2004 og 2007) og en bog om Juridisk risikostyring i kommuner (2007) samt en række artikler i fagblade om Legal Risk Management og relaterede emner. 

Efter en årrække som advokat hos Bech-Bruun i København og Bruxelles og en periode som Senior Manager i PwC’s afdeling for Governance, Risk & Compliance med juridisk og politisk risikostyring som sit primære fokusområde fik Jon i 2006 ansættelse som advokat og Head of Legal, CEE & Asia, i medicinalfirmaet Actavis. Derefter var Jon chefjurist tre år i DSB, indtil han i oktober 2010 fik sit nuværende job som chefjurist og bestyrelsessekretær i Københavns Lufthavne A/S (CPH).

Jon har betydelig erfaring med opbygning og ledelse af juridiske afdelinger og praktisk arbejde med forebyggende jura og juridisk risikostyring.


Thomas Juni 2012Thomas Arendt, General Counsel, Vestas A/S

Thomas Arendt er uddannet jurist ved Københavns Universitet (1995) og fik derefter ansættelse i advokatfirmaet KromannReumert (tidl. Kromann & Münter), hvor han fik sin advokatbestalling i 1998. Thomas har efterfølgende suppleret sin juridiske uddannelse med en Master in International Business (MIB) fra Grenoble, Ecole de Management. 

I 1999-2000 arbejdede Thomas for Udenrigsministeriet. I perioden 2000-2009 var han ansat som virksomhedsadvokat i NKT Holding, moderselskab for NKT-koncernen, der bla. inkluderer Nilfisk-Advance, NKT Cables og NKT Photonics. I perioden 2009 - 2014 var Thomas  juridisk direktør (general counsel) for Siemens i Danmark. Siden februar 2015 har Thomas være ansat som General Counsel hos Vestas.

Thomas' baggrund i konglomeraterne NKT og Siemens har givet ham erfaring inden for en bred vifte af forretningsområder og virksomhedstyper - såvel i Danmark som i udlandet.


kristian mercerKristian Merser, Vice President og General Counsel, Leo Pharma A/S

Kristian Merser er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1987 og har efterfølgende taget en juridisk master-grad (”LL.M. in International Business Law”) fra University of London.

Kristian startede sin karriere på et advokatkontor i København, hvor han fik sin bestalling og møderet for landsret. Efter ca. 5 år skiftede han til rollen som virksomhedsjurist. Efter 8 år som Associate General Counsel i Novo Nordisk A/S blev Kristian i år 2000 udnævnt til General Counsel for Novozymes A/S, hvor han opbyggede og ledede den juridiske afdeling og havde ansvaret for selskabets juridiske forhold, bestyrelsessekretariat, varemærker og risikostyring. I både Novo Nordisk A/S og Novozymes A/S fungerede Kristian desuden som sekretær for bestyrelsen. Fra 2009 til 2012 var Kristian General Counsel for Novo A/S, som er holdingselskab i Novo-gruppen, og siden 1. september 2012 har Kristian været Vice President og General Counsel hos Leo Pharma A/S.

Kristians erfaring ligger primært inden for køb og salg af virksomheder, kommercielle kontrakter, forebyggende jura, risikostyring, retssager samt ikke mindst opbygning og ledelse af et selskabs juridiske funktion som sådan.