English
Til startside

Privatlivspolitik

Legaris ønsker at behandle dine personoplysninger på en ordentlig måde, der som minimum skal være i overensstemmelse med gældende ret. Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Legaris behandler dine personoplysninger, og hvordan vi bruger cookies.

1. Hvilke informationer indsamler vi?

1.1. Vi indsamler information fra dig, når du registrerer dig på den lukkede del af hjemmesiden, hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev eller hvis du svarer på en spørgeundersøgelse.

1.2. Når du registrerer dig på den lukkede del af hjemmesiden som en del af Legal Risk Management-netværket, bliver du bedt om at indtaste navn, virksomhed, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og information om din professionelle baggrund.

2. Hvordan bruger vi informationerne?

2.1. De informationer, som bliver indtastet eller på anden måde leveret af medlemmer af Legal Risk Management-netværket stilles udelukkende til rådighed for de af netværkets medlemmer, som har registreret sig på hjemmesiden.

2.2 Enhver information vi indsamler fra dig kan blive brugt til

  1. at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden;
  2. at forbedre hjemmesiden; eller
  3. at sende periodiske e-mails, hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev.
     

2.3. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig ved at følge linket nederst i nyhedsbrevet og følge instruktionerne.

3. Hvordan beskytter vi informationerne?

3.1. Vi har implementeret en række forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre fortroligheden af de oplysninger, du eventuelt afgiver på hjemmesiden.

3.2. Vi anvender en sikker server.

4. Hvordan bruger vi cookies?

 

5. Videregiver vi personlige informationer til tredjemand?

5.1. Nej, vi hverken sælger eller overdrager personlige informationer til tredjemand. Uanset dette er der dog situationer, hvor vi er nødt til at have hjælp fra eksterne serviceleverandører med at drive og vedligeholde hjemmesiden. Sådanne serviceleverandører vil kun få adgang til personlige informationer i det omfang det er nødvendigt for udførelsen af deres arbejde, og de vil være kontraktligt forpligtet til at behandle personlige informationer fortroligt. Vi forbeholder os retten til at videregive enhver information, hvis vi skønner det nødvendigt af hensyn til overholdelse af gældende ret, eller hvis andre væsentlige grunde taler for det. Ikke personhenførbar information kan videregives til tredjemand med markedsføring eller andre kommercielle formål for øje.

6. Links til andre hjemmesider

6.1. Fra tid til anden kan Legaris tilbyde services leveret af tredjemand via vores hjemmeside eller henvise til andre hjemmesider. Sådanne hjemmesider har deres egne privatlivspolitikker, og Legaris har ikke ansvar for aktiviteterne på disse sider. Vi ønsker naturligvis at beskytte integriteten af vores eget site og modtager gerne tilbagemeldinger om de sites, som vi linker til.

7. Dit samtykke

7.1. Ved at benytte vores site accepterer du denne privatlivspolitik.

8. Ændringer

8.1. Hvis vi beslutter os for at ændre denne privatlivspolitik, vil det fremgå af denne side, og ændringsdatoen nedenfor vil blive opdateret.

8.2. Denne privatlivspolitik blev sidst opdateret 24. maj 2013.

9. Kontakt

9.1. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik er du velkommen til at kontakte os:

Legaris Advokatanpartsselskab
Strærupvej 8
5683 Haarby
Denmark

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.